IndaFotó képek

Címkék

alina (1) autó (1) baba (3) baba. (1) család (3) etetés (1) fog (2) hozzátáplálás (3) kórház (1) mozgás (3) pic (1) Címkefelhő

HTML

Lilypie 1st Birthday Ticker

Alina

2009.12.21. 00:50 - Moira

Címkék: család kórház baba pic alina

A legutóbbi belyegyzés óta minden megváltozott az életünkben. Akkor csak azt tudtuk, hogy márciusra kétgyerekes szülők leszünk, de máshogy alakult minden. Dec 8-án 24 hetes terhesen mentem reggel a Jánosba, vérző méhszájsebbel (később kiderült, nem az vérzet, azóta sem tudom, hogy mi lehetett), kiderült szivárog a magzatvizem. befektettek, és nemsokára jött a doki, hogy már annyira nincs magzatvizem, hogy az veszélyes a babára, meg kell császározni azonnal.

Így született meg második kislányunk Alina Rita 2009 dec. 8-án 10.47-kor 630 gr-mal és 29 cm-vel.

 

Már 13 napja a JÁnos Kórház PIC-n van, stabil, lélegeztetik, keringetik, próbálják beállítani a vérnyomását, stabilan tartják, amennyire csak lehetséges.

 

MI meg reménykedünk, hogy továbbre is ilyen jól bírja, és épségben, egészségben hozhatjuk majd haza pár hónap múlva.

Naponta egyszer mehetek be hozzá, viszek neki egy kis anyatejet, meg beszélek hozzá, ma a férjem is bemehetett.

A bejegyzés trackback címe:

https://kisbagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr71612191

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.


süti beállítások módosítása